Kézi kiolvasás

Annak ellenére, hogy mérők adatainak leolvasása hagyományos módon történik, az eljárás egyszerű kezelhetőséget, pontos és helyes adatátvitelt biztosít.
Egy a külső falsíkra szerelt egyszerű adat csatlakozóval és a kézi terminál alkalmazásával a fogyasztók zavarása nélkül a fogyasztási adatok gyorsan és egyszerűen leolvashatók.
 

Optikai fej
PC vagy MULTITERM kézi terminál és energiamérők közötti kétirányú adatátvitelt biztosít. Az egyszerű kiolvasástól a számlázásig, ill. a mérők programozására is használható.
Adatlap (GB)


MULTITERM Pro G2 kézi terminál
Mozgó munkaerő részre optimalizált. Kézi beírás, optikai fej, adat csatlakozó vagy rádiós kiolvasási lehetőség. Kiolvas Kamstrup hő-(hűtés) mennyiség-, elektromos fogyasztás-, víz fogyasztás-mérőket, valamint harmadik fél által gyártott mérőket is. 10 kiolvasási útvonal tárolása, a konkrét mérési helyek pontos címével.
Adatlap (HU)
Rövid útmutató (GB)


USB Meter Reader

A Kamstrup USB Meter Reader lehetővé teszi a rádió modullal ellátott fűtési/hűtési hőfogyasztásmérők, elektromos fogyasztásmérők, vízmérők gyors és egyszerű, vezeték nélküli kiolvasását. A kiolvasás mérőként 3-5 másodpercet vesz igénybe. Maximális mérőszám: 800 db.
Általános tájéloztató (HU)
Adatlap (HU)
Gyors útmutató (HU)
Részletes haszálati utasítás (GB)
Az USB Meter reader szoftver letölthető a következő címről: http://static.kamstrup.dk/hardlink/usb/pick.php    


Wireless (vezetéknélküli) M-busz

A vezetéknélküli M-Busz rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű adatkiolvasást a vezetéknélküli M-Busz modullal ellátott Kamstrup MULTICAL®402 hőfogyasztásmérőből.
A Kamstrup vezeték nélküli M-Bus rendszere egy plug and play fogyasztásmérő leolvasó rendszer. Az adatok cseréje gyors és automatikus. A vezeték nélküli M-busz olvasót  frissíteni lehet új funkciókkal a PC program segítségével. A legegyszerűbb formájában a vezeték nélküli M-Busz rendszer tartalmaz egy MULTICAL® 402 hőfogyasztásmérőt vezetéknélküli M-busz modullal, vezeték nélküli M-Busz olvasót és egy PC-programot a konfiguráláshoz és az adatok kiolvasásához.
- Kiolvasási időtartam csak 3-5 másodperc   
- Üzembehelyezési idő csak 15 perc
- 800 mérőig alkalmazható a rendszer
 
Adatlap (HU)
Gyors útmutató (HU)Bluetooth optikai fej
A Bluetooth optikai fej lehetővé teszi hogy a mérőből a fogyasztási adatokat egy okostelefon és a READy alkalmazás segítségével kiolvassák..

Adatlap (GB)


READy Suite alkalmazás
Okostelefon alkalmazás fűtési/hűtési hőfogyasztásmérők és vízmérők mérésadatainak gyűjtéséhez.

Adatlap (GB)
Használati útmutató (GB)

Bemutató film az alkalmazásról (Youtube)
Amsterdamban az European Utility Week 2014 Kiállításon és Konferencián 2014 novemberében mutatta be a Kamstrup  ezt az új fogyasztásmérési adatgyűjtő Applikációt.